Продажба на велосипеди

Нашата мисия е да подпомогнем популяризирането на вело туризма в България. За целта имаме специални предложения и ценови листи за всички, които имат интерес към този бизнес. 

Предоставяне на велосипеди за хотели за отдаване под наем

Ако сте хотелиер, който има интерес да добави към своята листа с услуги висок клас велосипеди под наем, можете да се възползвате от нашите специални предложения за наемане на такива по време на активния сезон.

Отдаване на велосипеди под наем 

Изберете своя велосипед и се впуснете в незабравими приключения. Може да избирате между КТМ Електрически байк, КТМ висок/среден клас MTB или класически градски велосипед. 

Тестово каране

Ние предоставяме възможност на нашите клиенти, които имат интерес за закупуване на велосипед КТМ от нас, да опитат от удоволствието да караш нашите велосипеди. При закупуване на колело, сумата за тестовото каране ще бъде приспадната.

Организиране на тийм билдинги

Нашият екип може да организира изцяло вашето фирмено събитие. Свържете се с нас и направете своето запитване. 

Предоставяне на велосипеди за събития

Какво по-добро за сплотяване на екипа от едно изморително и изпълнено с емоции планинско каране? Ние можем да предоставим нужното за вашето събитие. Подарете на своя екип едно невероятно изживяване! 

Магазин

Към списъкът с перфекти услуги можем да прибавим и най-добрите магазини за велосипеди в България. Посетете нашите физически магазини в Русе и София и се уверете сами. 

Сервиз и поддръжка 

Доверете се на нашия изключително професионален сервиз и оставете нашите механици да решат вашия проблем с любимия велосипед. 

Пишете ни